Wij zijn Willemijn en Ninah en zijn al ruim 17 jaar vriendinnen. Toen we voor het eerst gel nail stickers uitprobeerden, waren we meteen verkocht. We zagen direct de voordelen: prachtige nagels die er professioneel uitzien, snel en gemakkelijk aan te brengen, goedkoper dan een salonbehandeling, eenvoudig te verwijderen en geen schade aan je nagels. Dit wilden we delen met de wereld en daarom hebben we besloten om onze eigen webshop te beginnen! Onze producten zijn perfect voor drukbezette vrouwen die er altijd op hun best uit willen zien zonder uren in de salon door te brengen. Bekijk ons assortiment en laat je verrassen door onze geweldige gel nail wraps!

We leveren kwalitatief goede nagelproducten die jouw nagels in een handomdraai omtoveren tot ware kunstwerken, zonder dat je daarvoor een ster in lakken hoeft te zijn. Met onze gel nail wraps krijg je een professionele look zonder dat je de deur uit hoeft. Wij geloven dat een goede manicure betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor iedereen, en daarom bieden we onze producten aan tegen een aantrekkelijke prijs.

En we zijn trots op ons product: Stick&Go! We hebben met onze nagelstickers de perfecte oplossing gevonden voor iedereen die mooie nagels wil hebben zonder de tijd en het geld te moeten besteden aan een salonbehandeling. Dus waar wacht je op, "Everybody can nail it, just stick & go!".